Dioss Nýřany – Přeštice 23:23 (11:12)

17.09.2016 23:35

Diváci v Nýřanech byli svědky pěkné házené, oba celky se snažily hrát útočně. Nakonec padlo dohromady 46 branek, vítěz ale určen nebyl.

Nýřany měly zkomplikovanou situaci absencí tří hráčů základní sestavy, navíc se jim v páté minutě zranila opora Zdeněk Danielka. „To jistě ovlivnilo náš výkon, že jsme nedokázali porazit Přeštice," myslí si kouč Zdeněk Koranda. „Navíc se už tolik nedařilo našemu brankáři."

Mladé přeštické mužstvo v prvním kole vyhrálo na půdě Čakovic 13:9, kouč Václav Brada ale s jeho výkonem nebyl úplně spokojen. Tentokráte však Přeštice dojem napravily. „Myslím si, že jsme odehráli lepší zápas než v Čakovicích. Prakticky celý zápas jsme vedli," říká nový trenér Přeštic.

Kritický moment pro domácí nastal v době, kdy hostující celek vedl již o tři branky. „Taktickými chybami jsme ovšem Nýřany vrátili do zápasu a nakonec z toho byla remíza. Celkově si myslím, že to bylo hezké utkání," říká Brada.

„Byla to oboustranně útočná házená. My jsme nakonec rádi, že se nám podařilo srovnat v posledních vteřinách na 23:23. Byly chvíle, kdy už to vypadalo hodně špatně," dodává domácí trenér Koranda.
Zdroj: https://plzensky.denik.cz/ostatni_region/hazenkari-ujezda-zabrali-a-porazili-tymakov-20160908.html

Zpět