OP žen: TJ Božkov -TJ Sokol Ejpovice 21 - 21 (8:13)

15.10.2016 21:12

Výsledek obrázku pro nh božkov foto

V sobotu se v Plzni Božkově na " Ostrově" utkala dvě družstva žen z popředí tabulky.  Hosté se na domácí připravili . Útok velmí dobře dirigovala hostující Šmídlová, která rozehrávala útočné akce a zejména v prvém poločase je úspěšně zakončovala střelkyně Kateřina Bejčková. U domácích došlo ke kuriozní situaci, kdy k zápasu se nedostavila ani jedna z brankářek a tak do brány museha hráčka z pole. Bohužel pro domácí i tento stav se promítl do průběhu prvého poločasu, který prohráli o pět branek ( 8:13).

     Do druhého poločasu nastoupila již  brankářka Škrdlíková, která se dostavila v průběhu 1. poločasu a tudíž mohla nastoupit až v poločasu druhém. Na hře domácího celku to najednou bylo znát. Hned z úvodu však sice ještě prohrávali celkem o sedm branek, ale pak se nejen rozchytala brankářka, ale brobudila se i střelkyně Tereza Cepníková, která zatížila konto soupeřek  14 ti brankami.

      Tyto okolnosti ruku v ruce se skutečností, že se přestalo střelecky dařit soupeři se stav utkání pomalu začal srovnávat. Minutu před koncem utkání šly hostující děvčata do závěrečného útoku a ač se snažily strhnout utkání na svoji stranu již se jim to nepodařilo. Takže závěrečná remíza je vcelku spravedlivá a spokojená musí být obě družstva.

Před slušnou návštěvou nemusem rozhodčí utkání udělit žádou kartu.

Branky domácích: Cepníková 14, Jírová 4. Za hosty Bejčková 9, Šmídlová 8

Zpět