Plzeňsko – Národní házenkáři Přeštic padli v Krčíně a přišli o vedení.

11.10.2016 21:41

Dvojkolo I. ligy mužů v národní házené nejlépe zvládli vicemistři z Nýřan. Obhájce titulu z Újezda společně s Nezvěsticemi dosáhli jen na bod, Tymákov nebodoval.

Brno – Nýřany 15:23

Trenér Zdeněk Koranda byl pochopitelně s výkony svého celku spokojen. „V Brně to bylo po náročné cestě utkání, které jsme s přehledem kontrolovali. Souboj o první místo s Krčínem nám vyšel díky rychlým přechodům dopředu a kvalitní práci zadních řad," hodnotil Koranda.

Krčín – Přeštice 24:21

„V Krčíně jsme dobře začali, ale pak nás v útoku zradila střelba. Chyběl lepší výkon brankářů a proměňování trestných hodů," mrzelo přeštického kouče Václava Bradu. „S Brnem jsme vedli od začátku, gólmani se zlepšili a my získali povinné body."

Podlázky – Nezvěstice 15:15 

Nezvěstice sice dosáhly jen na bod, ale trenér Pavel Šilhánek týmu poděkoval. „Za bojovnost, která byla v obou zápasech. V Podlázkách nám nevyšel začátek, v Opatovicích to bylo obráceně. Tam jsme vedli, ale pak se nám na nějakou dobu přestala dařit střelba a dostávali jsme góly," smutnil nezvěstický lodivod Pavel Šilhánek.

Opatovice nad Labem – Tymákov 26:24

Chytající trenér Tymákovských Václav Majer byl nespokojen hlavně s výkonem obrany i svým. „Obrana v čele se mnou nestála za nic, hlavně v prvním zápase. Útok dělal, co bylo v jeho silách, ale na soupeře to nestačilo," hodnotil Majer. „Skvěle opět zahrál Lukáš Zimmermann, který dal celkem 28 branek. Ale bohužel nás zklamala defenziva, celý víkend byl z jejího pohledu špatný."

Plzeň-Újezd – Rokytnice 20:20

„Černý víkend," mrzelo trenéra obhájce Pavla Titla. „Chtěli jsme alespoň čtyři body a máme jeden. Hráli jsme špatně jako celek, nedávali šance a dělali spoustu chyb," soptil hrající kouč.

Autor: Michal Belšán
Zdroj: https://plzensky.denik.cz/fotbal_region/nyrany-dvakrat-vyhraly-a-jdou-do-cela-ligy-20161006.html

Zpět